Valpkursen för dig och din valp

När du har kommit hem med din lilla valp så vill du säkert snarast kunna börja kommunicera med den. Då kan det vara dags att boka en valpkurs i Stockholm där ni får lära er ett gott samarbete.

En valpkurs är ett sätt för dig och din hund att lära er att samarbeta och kommunicera med varandra. Först och främst är det en kurs där ni får träffa andra valpar och hundägare så att ni båda kan vänja er vid hur ni ska hantera att möta andra när ni är ute och går. Valpkursen innehåller allt som gör att ni får ett lätt och enkelt liv tillsammans, såväl bara ni som med andra runt omkring er. Sättet ni lär er det på är genom lek och lite mer allvar. Men det viktiga är att hunden tycker att det är roligt, för annars är det svårare att få den att lära sig något.

Roligt på en valpkurs

Valpar tycker det är kul att lära sig nya saker och du som ägare tycker nog också det. Därför är valpkursen en rolig aktivitet som du kan göra med din valp. Och när kursen är slut, och hunden börjar bli större, så finns det en hel del andra kurser som du kan välja att gå på. Allt detta för att ni ska kunna fortsätta att utvecklas och lära er mer roligt tillsammans. Det kan vara allt ifrån att valpen ska gå fint vid din sida och till lättsammare lek.