Om oss

Hunden är människans bästa vän – men är vi verkligen hundens dito? I många fall så är det verkligen inte så. Många skaffar hund bara för att. Man tänker att det vore ett trevlig sällskap, men man är inte medveten om att det handlar om ett beslut som kommer att förändra hela livet. Det påminner om att skaffa barn. Plötsligt så är de egna behoven satta i bakgrunden och det är en annan individ som ska sättas först.

Få är beredda på detta och det är också därför vi på den här sidan kommer att trycka mycket på mognad. Är du mogen att skaffa en hund? Har du stabil inkomst, ett ordnat familjeliv och en permanent bostad? Det handlar även mycket om vilken typ av hund man skaffar. Mindre hundar är ofta mindre krävande än större raser, men trots detta så ser man att många väljer de lite större hundarna. Varför?

Vi ska försöka gå igenom sådana frågor från grunden. Men, framförallt så vill vi visa det fantastiska med att äga en hund. Genom hunden får man en vän som aldrig sviker och som alltid finns där – glad och lycklig oavsett vad som hänt. Hunden är den bästa vän du någonsin kan få. Se till att du blir den bästa vännen för din hund också. Genom våra texter så kommer du att ge dig själv möjligheten att bli just detta. Välkommen!