Harmoni och samspel med valpkurs i Uppsala

En hund är den bästa kamrat man kan ha. Att vakna varje morgon och mötas av glada ögon som dyrkar dig ger bästa starten på dagen. Aldrig ensam. Börja ert liv tillsammans med valpkurs i Uppsala.

När din valp anländer sker det oftast efter mycket väntan och längtan från din sida. Hund köper man inte på impuls utan efter en hel del eftertanke. Hunden vet ingenting utan är bara glad. Den kan sakna mor och kullsyskon men ger du den trygghet finner den sig snart tillrätta. Ge valpen tid.

När valpen är etablerad i ditt hem och vet att du är ledare är det dags för valpkurs. Där kommer ni att utveckla ert samarbete och din valp kommer att lära sig grundläggande hundvett. Kanske även du får lärdomar?

Viktiga kunskaper på valpkurs

Visst är det viktigt med lydnad och inkallning och att gå lugnt i koppel. Den största vinsten alla får när man går på valpkurs är ändå social. Alla är olika men många hundägare har inte massor med vänner och släkt som också har hund. På kursen får din valp möjlighet att lära sig att träffa olika typer av hundar.

När en valp får lära sig folkvett i hundform lär den sig också att se möten som vardag. Kanske får ni egna kompisar att umgås med utanför kursen. Sker inte det kommer ni ändå att bära med er erfarenheter och din valp får veta precis hur den ska bete sig. Glad och harmonisk hund och ägare följer. Läs mer om valpkurser på denna sida: https://www.valpkursuppsala.se/